Refresh Recovery Kompressziós nadrág

Cikkszám:

MA4419b

 

39 900 Ft

 

MÉRET SEGÉDLET
Leírás

Ajánlott kemény edzés vagy verseny utáni regenerációhoz. A nadrág a kiváló kompressziónak köszönhetően stabilizálja az izmokat, megemeli az ereket, így a pihentető fázist rövidebbé és hatékonyabbá teszi.

Modell sajátosságok: 5cm komfort gumírozás a derék részen illetve Flat-Lock varrás a lehető legkisebb súrlódás érdekében.

A PWX®(Power Weight Flexibility) alapanyagot a 2XU orvosi technológiákkal fejlesztette, kifejezetten sportolók részére. Kiemelkedően tartós, könnyű és 360 fokos rugalmasságának köszönhetően tökéletesen flexibilis. Ezenkívül 50+ UV védett illetve a Polygiene® aechnológiának köszönhetően tartósan szagmentes.

A magas rost tartalmú szálak a legerősebb, hosszú szálú elasztánnal kombinálva biztosítják a szövet kompressziós tartósságát.

Kompressziós minőség:

A 2XU Recovery anyaga garantálja a legjobb kompressziót (melynek erőssége: 22-25 mmHg) ezáltal javítja a vérkeringést, gyorsítja az izomregenerációt. Garantálja az edzés utáni gyors pihenést, kevesebb izom fájdalmat és lerövidíti az edzés-pihenés ciklust.